Architectura.be

Architectura.be

Met een mix van projectreportages, productvoorstellingen en columns van interessante personen uit de architectuurwereld is Architectura.be de leidende website voor architecten in Vlaanderen. Met meer dan 70.000 pageviews per maand en een wekelijkse nieuwsbrief is onze website dé manier om architecten en andere voorschrijvers uit de bouwsector te bereiken.


Testimonials

 • "Derbigum is sinds jaar en dag adverteerder bij Architectura.be. Met 'professionalisme', 'creativiteit' en 'continuïteit' halen we een paar trefwoorden aan die Architectura.be typeren. Qua samenwerking spreken we snel over een partnership waar overleg en openstaan voor ideeën voorop staan."

  Els Trio
  (Derbigum)

 • "De nieuwsbrief van Architectura is steeds gevuld met interessante projecten en nieuwe producten. Handig om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt op de Belgische markt. Via Architectura kunnen wij ook onze projecten in de kijker zetten voor de duizenden lezers waarvan het merendeel architect is."

  Toon Possemiers
  (Cenergie)

 • "Architectura.be is voor ons een goede mediapartner geweest bij enkele van onze evenementen. Met vele kilometers op de teller in de bouw- en architectuurwereld, beschikt de website over een breed bereik en contacten van hoge kwaliteit. Een goede hulp om boodschappen helder bij de juiste ontvanger te krijgen."

  Kris Baetens (directeur NAV)

 • "Sinds 2012 werken we nauw samen met Architectura.be en Palindroom. We maken gebruik van de kansen die het netwerk biedt voor kennisdeling en het vergroten van onze naamsbekendheid."

  Jurgen Wermenbol (commercieel directeur Triflex)

 • "We kennen Architectura.be al geruime tijd van de email-nieuwsbrief die we niet onder spam catalogiseren, maar ook daadwerkelijk met interesse lezen. Ze houden je in een mum van tijd op de hoogte van de evoluties bij de collega's, de nieuwste normen en de meest uitdagende materialen. Idealiter te lezen met een onversneden koffie erbij."

  Architect Pieter Peerlings (sculp[IT])

 • "Architectura.be is zowat het enige online platform voor architecten in België. De redactionele ploeg levert uitstekend werk, je vindt er de laatste vacatures voor architecten terug en de digitale newsletter bevat een interessante mix van lezingen, productinfo, interessante projecten en opinies van collega-architecten. "

  Architecte Sofie Vandelannoote (BURO II & ARCHI + I)

 • "Architectura.be kwam er op het juiste moment. De Vlaamse, papieren architectuurwereld had nood aan een vlotter, meer hedendaags format. En tot op vandaag heeft Architectura.be dat met verve gedaan: snel, juiste toonzetting, positief zonder kritiekloos te zijn,... . Kortom een erg goede architectuur-ambassadeur."

  Alfredo de Gregorio (De Gregorio & Partners)

 • "Al van bij de start is Recticel Insulation partner van Architectura.be. De website is een gewaardeerde en uitgebreide bron van inspiratie voor iedereen die houdt van architectuur. Doorheen de website staat Recticel Insulation vermeld bij heel wat projecten en cases, waardoor architecten Recticel nog beter leren kennen als fabrikant van hoogkwalitatieve isolatieproducten en oplossingen."

  Bert Samyn (Recticel)

 • "Vandersanden hecht veel belang aan een directe dialoog met de architect. Elkaar begrijpen, elkaar helpen, van elkaar leren. En hierin is Architectura.be een prima partner. Een boeiend platform dat midden in de wereld van architect en architectuur staat."

  Dominique Nassen (Vandersanden)

Meer testimonials