Nieuws

'Belgian Building Magazine' slaat nieuwe weg in

09/11/2016

Palindroom is trots op de eerste editie van het vernieuwde Belgian Building Magazine, waarvan het de volledige redactie op zich nam. Zusterbedrijf Building Websites creëerde de bijhorende website. “BBM moet niet alleen een blad voor, maar ook vàn de Belgische bouwsector worden,” zegt Rik Neven, zaakvoerder van Palindroom.

BBM is al aan zijn 29ste jaargang toe, maar onderging de voorbije maanden een metamorfose. De basisformule blijft nochtans dezelfde: tien marktleiders uit de bouwsector (Eternit, Saint Gobain Glass, Isover, Derbigum, Soudal, Wienerberger, Reynaers, Velux, Koramic en Gyproc) brengen nuttige informatie voor hun klanten en relaties samen in één blad. De redacteurs van Redactiebureau Palindroom brengen die informatie samen met uitgeverij Roularta naar een hoger niveau dankzij projectbesprekingen, interviews en ander nieuws uit de bouwsector.

Het meest recente nummer – verstuurd naar meer dan 35.000 adressen – omvat onder andere een reportage over het prestigieuze Havenhuis in Antwerpen, een interview met Frederik Jacobs van CONIX RDBM Architects en een enquête bij aannemers over diefstal op hun bouwwerven. Die artikels staan ook op de website van BBM, een volwaardig online verlengstuk van het gedrukte magazine, inclusief nieuwsbrief.

“Ik ben erg trots op dit nieuwe BBM-format, dat de bouwprofessional op een boeiende en aantrekkelijke manier op de hoogte houdt van wat er leeft in de sector,” zegt Neven. “We hebben al een pak ideeën voor de volgende edities en zijn ervan overtuigd dat BBM een succesverhaal wordt.”

Geïnteresseerd in de nieuwsbrief van BBM? Schrijf u dan hier in.

 

Belgian Building Magazine slaat nieuwe weg in