Boeken

Palindroom geeft ook boeken uit, zoals Limburg uit de lucht, Vlaamse Architectuur vanuit de Lucht en Flanders from the Air. Dankzij hun zeven- of achttalig karakter en de mogelijkheden om het boek te personaliseren zijn ze bijzonder goed geschikt als relatiegeschenk. Ze verkochten ook erg goed in de boekhandels.

In de toekomst zal Palindroom nog dergelijke boeken uitgeven, al dan niet met de focus op luchtfotografie. Geen enkel geschenk heeft zo'n blijvende waarde en straalt zo'n klasse uit als een boek. Ideaal dus voor bedrijven die een jubileum te vieren hebben of omwille van een andere reden willen tonen wat ze in hun mars hebben. Palindroom helpt je graag met de realisatie van jouw eigen boek.


 

Testimonials

  • "Een aantal jaren hebben we zeer professioneel samengewerkt met Palindroom. Aangezien wij bij Foamglas┬« PCE al lang luchtfoto's gebruiken, hebben wij met veel plezier samengewerkt aan het boek Vlaamse architectuur vanuit de lucht. De fotografie van Marc Sourbron en de redactie van Palindroom verliepen zeer kwalitatief."

    Frank Vanhove (managing director Belux Foamglas)

Meer testimonials