Debatten

NAV, Triodos Bank en Expo 60+ zijn maar enkele van de organisaties waarmee Palindroom de afgelopen tijd debatten mee op poten zette. Palindroom zorgt voor sterke sprekers, sterke inhoud en het verslag nadien.

Triodos Bank

Moderatie debat Triodos Bank

Palindroom werkt voor verschillende projecten samen met Triodos Bank, en modereerde het tweetalige panelgesprek op de conferentie over duurzame reconversieprojecten van Triodos.
Foto ©Triodos Bank


Topdebat EXPO 60+

Topdebat EXPO 60+

Palindroom nodigde al enkele keren topsprekers uit voor een debat over de toekomst van de gezondheidzorg op de beurs Expo 60+.


Panelgesprekken Dag van de Architectuur

Panelgesprekken Dag van de Architectuur

Naar aanleiding van de Dag van de Architectuur organiseerde Palindroom vijf panelgesprekken met enkele toparchitecten over actuele thema’s in de architectuurwereld.Testimonials

  • "Sinds 2012 werken we nauw samen met Architectura.be en Palindroom. Voor interviews, een voorzittersrol of verslaggeving tijdens debatten werken we op een zeer constructieve manier met het redactiebureau samen."

    Jurgen Wermenbol (commercieel directeur Triflex)

  • "Rik Neven heeft oog voor detail, levert kwaliteit en is aangenaam om mee samen te werken. Hij modereert onze debatten met kennis van zaken, structuur en diepgang en met een goed oog voor timing. Voor ons is hij een zeer complementaire en complete partner."

    Anneleen Vandenberk
    (Centrum Gezonde Scholen)

Meer testimonials