Evenementen

Zoek jij iemand om een lezing te organiseren en te modereren? Of een grootschaliger evenement op poten te zetten? Een partner die hiervoor de juiste contacten kan mobiliseren en ook de communicatie errond kan verzorgen? Ook dat kan je met een gerust hart aan Palindroom overlaten. In opdracht van beursorganisatoren en bedrijven uit de bouw- en architectuurwereld zet Redactiebureau Palindroom regelmatig zijn schouders onder diverse seminaries, lezingen, persconferenties en andere evenementen.

Wedstrijden

Wedstrijden

Wedstrijden vormen een ideale manier om interessante bouw- en architectuurprojecten en andere innovaties in de kijker te plaatsen. Een wedstrijd organiseren en communiceren vergt heel wat denk-, organisatie- en coördinatiewerk. Redactiebureau Palindroom kan wat dit betreft een mooi portfolio voorleggen.


Filmvoorstelling - Addicted to every possibilty

Voorstellingen

Palindroom organiseerde al verschillende filmvoorstellingen voor architecten, ondersteund door enkele bedrijven en in combinatie met een lezing of een debat.


Panelgesprekken Dag van de Architectuur

Debatten

NAV, Triodos Bank en Expo 60+ zijn maar enkele van de organisaties waarmee Palindroom de afgelopen tijd debatten mee op poten zette.Testimonials

 • "Samen met Palindroom ontwikkelde Probis in het kader van onze vakbeurzen (Expo 60+ en HealthCare) de Innovation to Care-award. Sleutelwoorden in deze lange samenwerking met Palindroom waren: niet teveel overhead, frisse ideeën, vlotte planning en een correct engagement. Een betrouwbare partner dus."

  Patrick Syen (gedelegeerd bestuurder Probis)

 • "Klein gestart als adverteerder op de architectura.be site, maar nu reeds samenwerkend op verschillende domeinen zoals bijvoorbeeld het Architectuurspel Archi- Expert en de filmvoorstellingen van ‘The Competition’. Telkens met een verrassende kwinkslag, maar steeds conform aan onze beider basisdoelstelling: het inspireren van architecten."

  Karl Iserbyt (Eternit)

 • "Sinds 2012 werken we nauw samen met Architectura.be en Palindroom. Voor interviews, een voorzittersrol of verslaggeving tijdens debatten werken we op een zeer constructieve manier met het redactiebureau samen."

  Jurgen Wermenbol (commercieel directeur Triflex)

 • "Rik Neven heeft oog voor detail, levert kwaliteit en is aangenaam om mee samen te werken. Hij modereert onze debatten met kennis van zaken, structuur en diepgang en met een goed oog voor timing. Voor ons is hij een zeer complementaire en complete partner."

  Anneleen Vandenberk (Centrum Gezonde Scholen)

Meer testimonials