Palindroom is duurzaam

Palindroom is duurzaam

Niet alleen de overheid en de consument, maar ook bedrijven moeten hun verantwoordelijkheid nemen om op ecologisch en energetisch vlak het roer om te gooien. Voor Redactiebureau Palindroom vormt dat een essentieel onderdeel van zijn bedrijfsfilosofie. Zo zijn we actief lid van de Energy Saving Pioneers, besteden we op Architectura.be maximaal aandacht aan de duurzaamheidsproblematiek. Zeker inzake duurzame mobiliteit leggen we de lat heel hoog. Door 'verplicht' thuiswerk gedurende twee dagen per week, door een ligging op wandelafstand van het station, door veelvuldig gebruik te maken van de trein en Blue Bikes,... slagen we erin om het merendeel van onze kilometers af te leggen zonder auto. Dat leverde ons een eervolle vermelding op tijdens de Business Mobility Awards.

Niet verwonderlijk dat u in ons klantenbestand veel bedrijven aantreft die een pioniersrol vervullen inzake ecologie en duurzaamheid (vb. Triodos Bank, VIBE, Bond Beter Leefmilieu, VITO,...)

Testimonials

  • "Door voorlopers in de bouwsector in de kijker te plaatsen, speelt Redactiebureau Palindroom een belangrijke rol in de transitie naar een duurzamere samenleving. Die voorlopers tonen hoe de sector rationeel kan omgaan met kostbare grondstoffen. Zaakvoerder Rik Neven helpt bovendien mee aan het succes van Energy Saving Pioneers, een coalitie van voorlopers in energiebesparing."

    Jonathan Lambregs (Energy Saving Pioneers – Bond Beter Leefmilieu)

  • "Redactiebureau Palindroom is een mooi voorbeeld van een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Van het ter beschikking stellen van duurzame alternatieven voor zakelijke en woonwerkverplaatsingen aan hun personeel tot het drastisch verminderen van verplaatsingen door het stimuleren van thuiswerk. Palindroom maakt er werk van en laat zien dat dit niet complex hoeft te zijn."

    Steven Beuk (Vlaams Instituut voor Mobiliteit)

Meer testimonials