Redactie

Omdat Palindroom kennis van de bouw- en architectuursector combineert met vlotte en straffe teksten, doen uitgeverijen voor hun vakbladen en magazines graag een beroep op ons. Dat doen we als hoofd- of eindredacteur, of in de vorm van losse opdrachten.


Ik Ga Bouwen en Renoveren

Ik Ga Bouwen & Renoveren

Voor Ik Ga Bouwen & Renoveren, het leidende consumentenblad over de bouwsector, schrijven we elke editie één of twee lange artikels over technische onderwerpen.

Installatie en Bouw

Installatie & Bouw

Installatie en Bouw is een tweemaandelijks vakblad over installatietechniek, sanitair, HVAC en elektriciteit. Palidroom doet de hoofdredactie en schrijf bijna alle teksten.

FireForum

FireForum

FireForum is een vakblad rond alles wat met brandbeveiliging en brandbestrijding te maken heeft.

Architraaf/Architrave

Architraaf

Architraaf is een professioneel architectenmagazine in beide landstalen. Palindroom schrijft mee en vertaalt de teksten.

Grond/Weg/Waterbouw

Grond/Weg/Waterbouw

Bruggen, tunnels, waterwegen, alle grote infrastructuurwerken komen in Grond/Weg/Waterbouw aan bod. Palindroom zorgt voor de hoofd- en eindredactie van het magazine.

Bouwen aan Vlaanderen

Bouwen aan Vlaanderen

Bouwen aan Vlaanderen zoomt in elk boeiend architectuurproject in Vlaanderen. Palindroom schrijft enkele reportages voor elke editie en verzorgt de eindredactie.

Toon meer ...

Infosteel

Infosteel

Viermaandelijks magazine met artikels over markante staalbouwprojecten, waarvoor Palindroom telkens enkele artikels schrijft en vertaalwerk doet.

Bouwen aan de Zorg

Bouwen aan de Zorg

Magazine over zorgbouw waarin regelmatig projectartikels en congresverslagen van Palindroom te vinden zijn.

Interieurbouw

Interieurbouw

Een veelzijdig tijdschrift voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de actuele projecten en ontwikkelingen op het terrein van interieurbouw. Palindroom schrijft er ook regelmatig enkele artikels voor.

Wonen met de Natuur

Wonen met de Natuur

Driemaandelijks magazine van VIBE rond bio-ecologisch bouwen. Palindroom schreef een drietal artikels per nummer en nam ook de eindredactie op zich.

Be.Passive

Be.Passive

Vakblad rond passiefbouw. Palindroom mocht voor elke editie minstens een artikel aanleveren.

Beter Bouwen en Verbouwen

Beter Bouwen en Verbouwen

Tijdschrift voor particuliere bouwers en verbouwers met tal van interessante project- en dossierartikels. Palindroom droeg eveneens zijn steentje bij met enkele stukken over knappe realisaties en nieuwe trends.

Testimonials

  • "In onze communicatie is content al jaren King, maar vormt tijd al jaren onze grootste limiet. Daarom hebben we een partner nodig die ons snel begrijpt en met kennis van zaken onze ideeën omzet in correcte teksten: Rik Neven en Palindroom."

    Herman Verwimp (nv Mathieu Gijbels)

  • "To the point-teksten, compact gebracht en een verzorgde eindredactie. Lang waren wij als uitgever op zoek naar een partner die ons dit kon waarborgen. Palindroom garandeert ons dat al enige jaren en het redactieteam heeft zich ondertussen stevig verankerd binnen onze nichemarkten."

    Wim Fierens (commercieel manager Louwers mediagroep, bladmanager Grond/Weg/Waterbouw)

  • "Dankzij de doorgedreven kennis van de vastgoedsector en uitstekende copywriting vertaalde Palindroom onze ruwe ideeën uitstekend in een vlotte tekst. De perfect tweetalige communicatieondersteuning en de snelle oplevering zijn de kersen op de taart."

    Koen Van Echelpoel (Go to market Manager Business Triodos Bank)

Meer testimonials