Testimonials

 • Els Trio

  "Derbigum is sinds jaar en dag adverteerder bij Architectura.be. Met 'professionalisme', 'creativiteit' en 'continuïteit' halen we een paar trefwoorden aan die Architectura.be typeren. Qua samenwerking spreken we snel over een partnership waar overleg en openstaan voor ideeën voorop staan."

  Els Trio
  (Derbigum)

 • Herman Verwimp

  "In onze communicatie is content al jaren King, maar vormt tijd al jaren onze grootste limiet. Daarom hebben we een partner nodig die ons snel begrijpt en met kennis van zaken onze ideeën omzet in correcte teksten: Rik Neven en Palindroom."

  Herman Verwimp
  (nv Mathieu Gijbels)

 • Kris Baetens

  "Architectura.be is voor ons een goede mediapartner geweest bij enkele van onze evenementen. Met vele kilometers op de teller in de bouw- en architectuurwereld, beschikt de website over een breed bereik en contacten van hoge kwaliteit. Een goede hulp om boodschappen helder bij de juiste ontvanger te krijgen."

  Kris Baetens,
  (directeur NAV)

 • Pieter Peerlings

  "We kennen Architectura.be al geruime tijd van de email-nieuwsbrief die we niet onder spam catalogiseren, maar ook daadwerkelijk met interesse lezen. Ze houden je in een mum van tijd op de hoogte van de evoluties bij de collega's, de nieuwste normen en de meest uitdagende materialen. Idealiter te lezen met een onversneden koffie erbij."

  Architect Pieter Peerlings
  (sculp[IT])

 • Dominique Nassen

  "Vandersanden hecht veel belang aan een directe dialoog met de architect. Elkaar begrijpen, elkaar helpen, van elkaar leren. En hierin is Architectura.be een prima partner. Een boeiend platform dat midden in de wereld van architect en architectuur staat."

  Dominique Nassen
  (Vandersanden)

 • Katrien Backx

  "Redactiebureau Palindroom is een mooi voorbeeld van een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Van het ter beschikking stellen van duurzame alternatieven voor zakelijke en woonwerkverplaatsingen aan hun personeel tot het drastisch verminderen van verplaatsingen door het stimuleren van thuiswerk. Palindroom maakt er werk van en laat zien dat dit niet complex hoeft te zijn."

  Katrien Backx
  (Vlaams Instituut voor Mobiliteit)

 • "Sinds 2012 werken we nauw samen met Architectura.be en Palindroom. We maken gebruik van de kansen die het netwerk biedt voor kennisdeling en het vergroten van onze naamsbekendheid."

  Jurgen Wermenbol
  (commercieel directeur Triflex)

 • "To the point-teksten, compact gebracht en een verzorgde eindredactie. Lang waren wij als uitgever op zoek naar een partner die ons dit kon waarborgen. Palindroom garandeert ons dat al enige jaren en het redactieteam heeft zich ondertussen stevig verankerd binnen onze nichemarkten."

  Wim Fierens
  (commercieel manager Louwers mediagroep, bladmanager Grond/Weg/Waterbouw)

 • "Architectura.be is zowat het enige online platform voor architecten in België. De redactionele ploeg levert uitstekend werk, je vindt er de laatste vacatures voor architecten terug en de digitale newsletter bevat een interessante mix van lezingen, productinfo, interessante projecten en opinies van collega-architecten. "

  Architecte Sofie Vandelannoote
  (BURO II & ARCHI + I)

 • "Architectura.be kwam er op het juiste moment. De Vlaamse, papieren architectuurwereld had nood aan een vlotter, meer hedendaags format. En tot op vandaag heeft Architectura.be dat met verve gedaan: snel, juiste toonzetting, positief zonder kritiekloos te zijn,... . Kortom een erg goede architectuur-ambassadeur."

  Alfredo de Gregorio
  (De Gregorio & Partners)

 • Toon Possemiers

  "De nieuwsbrief van Architectura is steeds gevuld met interessante projecten en nieuwe producten. Handig om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt op de Belgische markt. Via Architectura kunnen wij ook onze projecten in de kijker zetten voor de duizenden lezers waarvan het merendeel architect is."

  Toon Possemiers
  (Cenergie)

 • Koen Van Echelpoel

  "Dankzij de doorgedreven kennis van de vastgoedsector en uitstekende copywriting vertaalde Palindroom onze ruwe ideeën uitstekend in een vlotte tekst. De perfect tweetalige communicatieondersteuning en de snelle oplevering zijn de kersen op de taart."

  Koen Van Echelpoel
  (Go to market Manager Business Triodos Bank)

 • Patrick Syen

  "Samen met Palindroom ontwikkelde Probis in het kader van onze vakbeurzen (Expo 60+ en HealthCare) de Innovation to Care-award. Sleutelwoorden in deze lange samenwerking met Palindroom waren: niet teveel overhead, frisse ideeën, vlotte planning en een correct engagement. Een betrouwbare partner dus."

  Patrick Syen
  (gedelegeerd bestuurder Probis)

 • Karl Iserbyt

  "Klein gestart als adverteerder op de architectura.be site, maar nu reeds samenwerkend op verschillende domeinen zoals bijvoorbeeld het Architectuurspel Archi- Expert en de filmvoorstellingen van ‘The Competition’. Telkens met een verrassende kwinkslag, maar steeds conform aan onze beider basisdoelstelling: het inspireren van architecten."

  Karl Iserbyt
  (Eternit)

 • Jonathan Lambregs

  "Door voorlopers in de bouwsector in de kijker te plaatsen, speelt Redactiebureau Palindroom een belangrijke rol in de transitie naar een duurzamere samenleving. Die voorlopers tonen hoe de sector rationeel kan omgaan met kostbare grondstoffen. Zaakvoerder Rik Neven helpt bovendien mee aan het succes van Energy Saving Pioneers, een coalitie van voorlopers in energiebesparing."

  Jonathan Lambregs
  (Energy Saving Pioneers – Bond Beter Leefmilieu)

 • "We werken al jaren samen met Palindroom en waren aangenaam verrast toen het redactiebureau ook Franstalige diensten aanbod. Zeer gemakkelijk voor een tweetalig tijdschrift als het onze."

  Jo Van den Borre
  (Infosteel)

 • "Voor de Franstalige vertalingen van onze brochures schakel ik steevast Redactiebureau Palindroom in. Zij kennen het lexicon van de bouwwereld en leveren hierdoor kwalitatief werk en een excellente service. Dat ik nog nooit opmerkingen gekregen heb van Franstalige klanten op de vertaling, zegt genoeg."

  Filip Melis
  (Vande Moortel)

 • "Al van bij de start is Recticel Insulation partner van Architectura.be. De website is een gewaardeerde en uitgebreide bron van inspiratie voor iedereen die houdt van architectuur. Doorheen de website staat Recticel Insulation vermeld bij heel wat projecten en cases, waardoor architecten Recticel nog beter leren kennen als fabrikant van hoogkwalitatieve isolatieproducten en oplossingen."

  Bert Samyn
  (Recticel)

 • "Rik Neven heeft oog voor detail, levert kwaliteit en is aangenaam om mee samen te werken. Hij modereert onze debatten met kennis van zaken, structuur en diepgang en met een goed oog voor timing. Voor ons is hij een zeer complementaire en complete partner."

  Anneleen Vandenberk
  (Centrum Gezonde Scholen)

 • "Een aantal jaren hebben we zeer professioneel samengewerkt met Palindroom. Aangezien wij bij Foamglas® PCE al lang luchtfoto's gebruiken, hebben wij met veel plezier samengewerkt aan het boek Vlaamse architectuur vanuit de lucht. De fotografie van Marc Sourbron en de redactie van Palindroom verliepen zeer kwalitatief."

  Frank Vanhove
  (managing director Belux Foamglas)

 • "Sinds 2012 werken we nauw samen met Architectura.be en Palindroom. Voor interviews, een voorzittersrol of verslaggeving tijdens debatten werken we op een zeer constructieve manier met het redactiebureau samen."

  Jurgen Wermenbol
  (commercieel directeur Triflex)