Voorstellingen

Palindroom organiseerde al verschillende filmvoorstellingen voor architecten, ondersteund door enkele bedrijven en in combinatie met een lezing of een debat. Het is dé manier om architecten bij elkaar te krijgen in een informele sfeer.

The Competition

The Competition

In november organiseerde Palindroom twee filmvoorstellingen van 'The Competition', waarin de Spaanse regisseur en architect Angel Borrego Cubero vijf internationale toparchitecten heeft gevolgd tijdens de ontwerpwedstrijd voor een museum in Andorra. Na de film werd nog verder over het thema gedebatteerd met enkele toonaangevende Belgische toparchitecten. Met dit evenement won Palindroom een MM-award voor beste B2B-event.
Foto ©Stefan Eerlingen


Filmvoorstelling - Addicted to every possibilty

Filmvoorstelling 'Addicted to every possibilty', i.s.m. Wienerberger

Palindroom/Architectura.be organiseerde in opdracht van Wienerberger enkele vertoningen van de film Addicted to every Possibility over leven en werk van architect en designer Maarten Van Severen.Testimonials

  • "Klein gestart als adverteerder op de architectura.be site, maar nu reeds samenwerkend op verschillende domeinen zoals bijvoorbeeld het Architectuurspel Archi- Expert en de filmvoorstellingen van ‘The Competition’. Telkens met een verrassende kwinkslag, maar steeds conform aan onze beider basisdoelstelling: het inspireren van architecten."

    Karl Iserbyt (Eternit)

Meer testimonials