Wedstrijden

Wedstrijden vormen een ideale manier om interessante bouw- en architectuurprojecten en andere innovaties in de kijker te plaatsen. Een wedstrijd organiseren en communiceren vergt heel wat denk-, organisatie- en coördinatiewerk. Redactiebureau Palindroom kan wat dit betreft een mooi portfolio voorleggen. Vooral beursorganisatoren hebben ons team hiervoor al regelmatig ingeschakeld.

Archifocus

Archifocus

Palindroom organiseerde enkele edities van de wedstrijd 'Archifocus', waarbij vak-, pers-, publieks- en architectenjury de mooiste fotoreportage van een architectuurproject mochten uitkiezen.
©FOTOGRAAF Marc Sourbron - ONTWERPER NEY & Partners, Jozef Legrand


Batifacade

Batifacade

Samen met Livios.be en Roularta zette Palindroom voor Batibouw de wedstrijd Batifacade op poten, een zoektocht naar de knapste gevelrenovatie van het afgelopen jaar.


I2C-awards

I2C-awards

Met Innovation To Care (I2C) bekroont Palindroom jaarlijks de beste ideeën die het comfort, de leefbaarheid of de duurzaamheid van een zorginstelling verbeteren.Testimonials

  • "Samen met Palindroom ontwikkelde Probis in het kader van onze vakbeurzen (Expo 60+ en HealthCare) de Innovation to Care-award. Sleutelwoorden in deze lange samenwerking met Palindroom waren: niet teveel overhead, frisse ideeën, vlotte planning en een correct engagement. Een betrouwbare partner dus."

    Patrick Syen (gedelegeerd bestuurder Probis)

Meer testimonials