Boeken

Redactiebureau Palindroom geeft ook boeken uit en leent zijn pen aan boeken in opdracht van bedrijven uit de bouw- en architectuurwereld. 
Geen enkel geschenk heeft zo'n blijvende waarde en straalt zo'n klasse uit als een boek. Ideaal dus voor bedrijven die een jubileum te vieren hebben of omwille van een andere reden willen tonen wat ze in hun mars hebben. Palindroom helpt u graag met de realisatie van uw eigen boek.

Eren & Citeren

Eren & Citeren

In ‘Eren & Citeren’ bespreekt Canfyn in zijn typische stijl een twintigtal belangrijke Belgische architecten die niet alleen een mooi oeuvre nagelaten hebben, maar die ook iets te zeggen hadden (of nog steeds hebben). 

BIMtonic

BIMtonic

Het BIMtonic-boek doet in meer dan 200 pagina’s de grondbeginselen van BIM uit de doeken aan de hand van FAQ's, casestudy's, een lexicon, bedrijfsvoorstellingen,…

Materiaalkeuze Architecten

Materiaalkeuze Architecten

Op basis van een online enquête bij 374 architecten, biedt deze driehoek van 160 pagina's inzicht in de criteria die architecten hanteren bij hun materiaalkeuze en hoe ze het liefst geïnformeerd worden.

vOlOp bOb

vOlOp bOb

Palindroom heeft 'vOlOp bOb' uitgegeven, een origineel boek over de gerenommeerde architect bOb Van Reeth, samengesteld door Filip Canfyn, huiscolumnist van Architectura.be.

Best of Slates

Best of Slates

In Best of Slates publiceert Eternit elk jaar de meest inspirerende en vernieuwende toepassingen van zijn vecelcementleien. Palindroom verzorgde de redactie, eindredactie en vertaling van de vijfde editie van Best of Slates, in nauwe samenwerking met Eternit. 

Vlaamse architectuur vanuit de Lucht

Vlaamse architectuur vanuit de Lucht

Vlaamse Architectuur vanuit de Lucht is een zeventalig boek dat u aan de hand van meer dan honderdvijftig luchtfoto’s de markantste architectuurprojecten van Vlaanderen vanuit vogelperspectief laat aanschouwen. 

Flanders from the Air

Flanders from the Air

Flanders from the air is een achttalige publicatie (met zelfs bijschriften in het Chinees en Russisch) die Vlaanderen in zijn totaliteit laat zien aan de hand van meer dan 200 luchtfoto’s. Het boek is ingedeeld in tien thema’s waardoor alles aspecten van Vlaanderen aan bod komen

Limburg vanuit de Lucht

Limburg vanuit de Lucht

Limburg vanuit de Lucht toont de mooiste luchtfoto’s van Limburg. 
Het boek is thematisch ingedeeld waardoor alle aspecten van de provincie aan bod komen: bedrijven, sport, natuur, kastelen, toerisme, dorps- en stadscentra,…