Wedstrijden

Wedstrijden vormen een ideale manier om interessante bouw- en architectuurprojecten en andere innovaties in de kijker te plaatsen. Een wedstrijd organiseren en communiceren vergt heel wat denk-, organisatie- en coördinatiewerk. Redactiebureau Palindroom kan wat dit betreft een mooi portfolio voorleggen. Vooral beursorganisatoren hebben ons team hiervoor al regelmatig ingeschakeld.

 

Belgian Building Awards

Belgian Building Awards

De prestigieuze Belgian Building Awards worden op donderdag 22 februari 2018 uitgereikt op BATIBOUW. Het volledig vernieuwde event lauwert de realisaties van architecten, bouwheren, studiebureaus en aannemingsbedrijven.


Het Dak is Bitumen

Het Dak is Bitumen

Nog tot en met maart 2018 kunnen architecten en architectuurstudenten deelnemen aan de architectuurwedstrijd Het Dak is Bitumen.


2020 Challenge

2020 Challenge

Palindroom organiseerde samen met easyFairs en ORI in 2013 de 2020 Challenge, een innovatiewedstrijd voor Belgische advies- en studiebureaus. Deze wedstrijd vond plaats naar aanleiding van de HVAC-beurs in Brussels Expo.


I2C-awards

I2C-awards

Met Innovation To Care (I2C) bekroont Palindroom jaarlijks de beste ideeën die het comfort, de leefbaarheid of de duurzaamheid van een zorginstelling verbeteren.


Batifacade

Batifacade

Samen met Livios.be en Roularta zette Palindroom voor Batibouw de wedstrijd Batifacade op poten, een zoektocht naar de knapste gevelrenovatie van het afgelopen jaar.


Archifocus

Archifocus

Palindroom organiseerde enkele edities van de wedstrijd 'Archifocus', waarbij vak-, pers-, publieks- en architectenjury de mooiste fotoreportage van een architectuurproject mochten uitkiezen.