Nieuws

NIEUW: architectura.be Podcast!

21/8/2020

Met trots presenteerde architectura.be eind februari zijn gloednieuwe podcast! In de architectura.be Podcast - met de passende baseline 'architectuur in audioformaat - laten we interessante architecten aan het woord die stilstaan bij hun en andermans architectuur en hun visie verwoorden op boeiende maatschappelijke issues.

Ken De Cooman, één van de vennoten van BC Architects en BC Materials, beet de spits af en intussen staat er ook al een tweede podcast online. In die tweede aflevering richten we de spots op het architectenbureau DMOA, dat in 2019 de Jo Crepain Award achter zijn naam mocht schrijven. Behalve de twee zaakvoerders Benjamin Denef en Mattias Mattelaer laten we in deze podcast ook Pierre Wuytack, CEO van baksteenfabrikant Vandersanden, aan het woord. Pierre Wuytack is met Vandersanden niet alleen sponsor maar ook mentor van het Maggieproject van DMOA.  

Met de productie van podcasts op regelmatige basis wil Palindroom een nog breder publiek aanspreken. Dat we naast het pure redactionele – nog altijd onze corebusiness – ook steeds meer op het audiovisuele mikken, wordt extra benadrukt door onze nauwe samenwerking met het productiehuis Medialife voor de creatie van video. Op die manier biedt Palindroom een kwalitatief totaalpakket aan de klant.

Beluister de podcast met Ken De Cooman HIER!
Beluister de podcast met DMOA HIER!

NIEUW: architectura.be Podcast!