Nieuws

Palindroom trekt steeds meer de kaart van video

19/6/2019

Video vormt hoe langer hoe meer een belangrijk onderdeel van het dienstenpakket dat Palindroom aanbiedt. Zeker in de bouw- en architectuurwereld, dé habitat van Palindroom, stijgt de vraag naar degelijke, inspirerende en verfrissende video’s. 

Voor zijn BIMtonic-events heeft Palindroom een reeks video’s laten maken waarin we verschillende specialisten hun licht lieten schijnen over de toepassing van BIM. “Die video’s sloegen goed aan en bleken ook veel gedeeld te worden op social media”, legt Kevin Moens uit die namens palindroom het videogebeuren coördineert.  

“Onze video-activiteiten kwamen in 2019 in een stroomversnelling toen we voor Departement Omgeving van de Vlaamse overheid tien videoreportages mochten draaien van interessante architectuurprojecten die toonaangevend waren qua innovatie en ruimtelijk rendement.” 

Deze video’s zijn nog altijd te bekijken op de website www.ruimtelijkrendement.be. Vanaf september zal Palindroom in samenwerking met NAV starten met een vervolgtraject en zal het weer een reeks andere toonbeelden van ruimtelijk rendement in beeld brengen. 

“Voor deze video’s hebben we samengewerkt met het jonge Hasseltse bedrijf Medialife”, vertelt Kevin Moens. “Die samenwerking verliep bijzonder vlot en aangenaam waardoor we ook in de toekomst nog vaak zullen samenwerken. We vullen elkaar ook mooi aan. Wij kunnen de content aanleveren en de bijhorende teksten schrijven, Medialife neemt binnen de samenwerking met ons het filmen en monteren voor zijn rekening.” 

Onlangs nog zijn Medialife en Palindroom samen met de Triodos-bank het nieuwe hoofdkwartier van Triodos Nederland gaan bezoeken, een circulair project van Thomas Rau. Medialife en Palindroom leggen momenteel de laatste hand aan een reeks artikels en video’s over dit project. 

Bent u zelf op zoek naar een partner om uw projecten of producten op professionele en vernieuwende wijze in beeld te brengen? Klop dan zeker eens bij ons aan.

Palindroom trekt steeds meer de kaart van video