Cedral: blogartikels & HTML-mailings

Mooie projecten verdienen mooie verhalen. Dat vindt ook Cedral, want iedere maand pennen we een projectartikel neer dat we vervolgens in een HTML-mailing gieten.

Lees meer

Matexi: activiteitenverslag 2021

Voor het activiteitenverslag 2021 van Matexi zetten we ons beste beentje voor: redactie, eindredactie, vertaling én vormgeving!

Lees meer

Verse Louwers-magazines

Het hele jaar door zijn de Palindroom-redacteurs druk in de weer met de Louwers-magazines Construire la Wallonie, Bouwen aan Vlaanderen, Grond/Weg/Waterbouw en Installatie&Bouw. Van die laatste drie verscheen net voor het bouwverlof als de derde editie van dit jaar.

Lees meer

Magazine 'Ruwbouw & algemene aanneming'

Ruwbouw & algemene aanneming : het vakblad van De Federatie van Algemene Bouwaannemers (Faba).

Lees meer
© Sourbron Fotografie

Case ruimtelijk rendement: Sancta Maria Leuven

De ontwikkeling en uitbreiding van de schoolcampus van Sancta Maria Leuven is een mooi staaltje ruimtelijk rendement. Wij brachten het verhaal in woord en beeld met een artikel, video en fotoreportage.

Lees meer

Bouwen aan Vlaanderen jaarboek 2021

Naar jaarlijkse gewoonte mochten we in opdracht van Louwers Mediagroep de redactie en eindredactie van het jaarboek voor onze rekening nemen. Deze klepper van maar liefst 236 pagina's bundelt de meest spraakmakende projecten en producten van 2021.

Lees meer